MediaCat

Üç cisim problemi ve biz

Türkiye’yi birbirinden farklı yaşam tarzı kümelerine bölebilir, büyüklüklerine ve aralarındaki geçişliliğe bakarak ülkede pek bir şeyin değişmediğini söyleyebilirsiniz. Ama bence çok yanılırsınız. Çünkü değişimi getiren kümeler arasındaki geçişkenlik değil, bu kümelerin birbirleriyle bağlantısı.

HABERLER

MediaCat E-bülten'e Ücretsiz Abone Ol!

En önemli gelişmeleri haftada bir e-postanıza yolluyoruz.

2024 yerel seçimleri üzerine birkaç saptama

Ekonomik krizin sert rüzgârları ve toplumun değişim talepleri birleşerek siyaset toprağına umut yüklü, bereketli tohumlar atılmasını sağladı. Şimdi sıra bu tohumları büyütüp boy vermelerini, yeşermelerini sağlayacak adil, akıllı, yenilikçi, kapsayıcı ve hesap veren bir siyaset ve iş üretmekte.

Yalancı insan

İnsanın kendisi olmaktan vazgeçmeden, taktığı maskelerini çıkarması imkânsızdır. Fakat bunun için bitmeyen bir uyumsuzluğu, huzursuzluğu ve hatta münzevi bir yalnızlığı göze alması gerekir.

TÜRKİYE SOSYOLOJİSİNİN SÜRPRİZLERİ

Giysi bakımında inovasyon yarışı • 50 yaş üstünü konuşmalıyız! • Trend: Dondurulmuş gıda • CMO'lar ne ister? • Marka Hikâyeleri Özel Eki

SATIN AL
MediaCat bu ay

Giriş

Parolanı mı unuttun?

Parolanı mı unuttun?

Kullanıcı adını ya da e-posta adresini gir. Sana bir e-posta göndereceğiz. Oradaki bağlantıya tıklayarak parolanı sıfırlayabilirsin.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Giriş

Gizlilik Politikası

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.